Työoikeus

Hoidamme pitkäaikaisen kokemuksen tuomalla varmuudella kaikkia työ- ja virkasuhteisiin liittyviä riita- ja rikosasioita.  Annamme työoikeuden alueella tarvittaessa myös konsultointiapua.

Perhe- ja perintöoikeus

Palvelemme asiakkaitamme asiantuntemuksella mm. testamenteissa, perunkirjoituksissa, perinnönjaoissa ja osituksissa. Luennoimme mielellämme yhdistyksille, järjestöille tai ryhmille.

Kiinteistö- ja asuntokauppariidat

Asuntokauppa tai kiinteistökauppa on yksilön suurimpia taloudellisia hankintoja koko elämän aikana. Ongelmatilanteissa on tärkeää kääntyä ajoissa asianajajan puoleen.

Edunvalvonta­valtuutus

Laatimalla edunvalvontavaltakirjan saat itse määrätä asioidesi hoidosta, kun et itse niistä enää pysty huolehtimaan. Luennoimme mielellämme yhdistyksille, järjestöille tai ryhmille.

Rikosasiat

Avustamme rikosasioissa sekä rikoksen uhreja että rikoksesta syytettyjä. Palvelemme asiakkaitamme asiantuntemuksella ja pitkäaikaisen kokemuksen tuomalla varmuudella.

Konkurssi ja yrityssaneeraus

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa apua myös insolvenssiasioissa sekä muissa konkursseihin ja yrityssaneerauksiin liittyvissä kysymyksissä.

Vahingonkorvaus

Vahingonkorvausasiat ovat usein monimutkaisia ja haastavia, minkä takia asiantuntijan apu on tarpeen. Palvelemme asiakkaitamme pitkäaikaisen kokemuksen tuomalla varmuudella.

Muut asiat

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa apua myös muun muassa verosuunnittelussa, metsävarallisuuden sukupolvenvaihdoksissa sekä säätiöiden asioissa.